SHOP-IN-SHOP


Ben jij een maker of kunstenaar? In het Kunstkantoor bieden wij per kwartaal vierkante meters aan om te kunnen experimenteren met verkoop van jouw werk/product! 

Met het verhuren van kleine stukjes winkelruimte willen we een laagdrempelig podium bieden aan lokale en regionale kunstenaars in de binnenstad van Hoorn. Hier bieden wij ruimte om te experimenteren met tentoonstellen en verkopen van werk en/of producten tot een bedrag van 300,- per object (winkelprijs).


Elke eerste zondag van het kwartaal openen we de nieuwe tentoonstelling met het evenement KATTA_PULT. Met dit evenementje “katapulteren” we nieuwe kunst en (nieuwe) kunstenaars richting Hoorn. Daarnaast is het vooral een toegankelijk samenzijn met collega-kunstenaars, kunstliefhebbers, familie, vrienden, buren en natuurlijk toevallige voorbijgangers. Iedereen is welkom!

Gedurende het kwartaal organiseren wij meerdere events om de deelnemende kunstenaars en hun kunstwerken onder de aandacht te brengen. Je kunt natuurlijk zelf ook ideeën aandragen en uitvoeren! We staan absoluut open voor ideeën en snode plannen.

Als kunstenaar heb je de vrijheid om gedurende de 3 maanden te experimenteren met prijzen en presentatie van je werk. Zo kun je denken aan het aanbieden van werk in verschillende prijscategorieen, een combinatie van “af”werk afwisselend met schetsen, kassa-koopjes of bijvoorbeeld merchandise. Maar natuurlijk kun je ook een serie kunstwerken presenteren in één prijscategorie. De keuze is geheel aan jou!