KINDERKUNSTACADEMIE

Tijdens de lessen zijn wij uitsluitend bezig met kunst en creativiteit. Natuurlijk wordt er ook volop gespeeld en geëxperimenteerd, maar creativiteit is het uitgangspunt van alles wat we doen. Door creativiteit leer je sneller en makkelijker problemen op te lossen, je leert ideeën die in je hoofd ronddwalen te vertalen naar iets concreets of tastbaars. 

Lessen nieuwe schooljaar

Leeftijd

Start blok

Tijd

Kinderatelier Tijdens de lessen werken we met verschillende technieken en materialen en het creatieve proces is minstens zo belangrijk als het behalen van een succesvol resultaat. Daarom proberen de docenten  een divers aanbod te creëren zodat er voor ieder wat wils is. We schakelen tussen 2d en 3d technieken. We tekenen en schilderen dus niet alleen,  maar bewerken ook hout, gaan boetseren en proberen oude ambachten uit zoals  druktechniek of papierscheppen.

6 t/m 12 jaar


Woensdag 20 Sept

15:00-16:30

Tekenles Tijdens de tekenlessen kom je in aanraking met verschillende tekenmaterialen en technieken. Denk aan tekenen met inkt en kroontjespen, schetsen met houtskool of schilderen met aquarelverf.  Je bindt tijdens de eerste les je eigen schetsboek waar al jouw opdrachten in komen, zodat al je werk gebundeld is en je een mooi overzicht hebt van alles wat je leert en oefent.

8 t/m 11 jaar 

Donderdag 21 sept.

15:00-16:30


Aanvullende informatie 

De naschoolse lessen lopen in blokken van ± 6 weken tussen schoolvakanties door. Een blok van 6 weken kost €90. Het is ook mogelijk om een losse les of proefles te volgen á €15,- 

Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnen kunnen mee doen aan de les voor een meer prijs van €10,- per les.

U kunt uw kind aanmelden via het contactformulier.
Start van de lessen is onder voorbehoud en vindt doorgang bij minimaal 4 aanmeldingen per groep en startdatum. Tussentijds aansluiten is mogelijk mits er plek beschikbaar is.

 FEEST


Verjaardag of feestje vieren bij het kunstkantoor? 

Dat kan! Wat voor kunstwerken we gaan maken, besluiten we graag in overleg met de jarige. Zo is ieder feestje uniek!

Een partijtje in het Kunstkantoor kost €200,-. Dit is inclusief materialen, muziek, limonade en snoepjes! We gaan 2 uur lang samen creatief aan de slag. Er is plaats voor tien feestneuzen. Mocht je met meer willen komen, rekenen we een toeslag per extra kind. Vul bovenstaand contactformulier in voor meer informatie.